KOSTEN EN VERGOEDINGEN

Wij hebben contracten met bijna alle zorgverzekeraars, dus iedereen kan na verwijzing door een (huis)arts gebruik maken van onze medisch-specialistische zorg. Gewoon vergoed vanuit de basisverzekering. De geleverde zorg wordt rechtstreeks aan uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Mochten wij onverhoopt geen contract hebben met uw zorgverzekeraar, dan wordt 60% tot 100% vergoed en vergoeden wij de resterende 40% tot 0%. U betaalt dan dus niets extra’s.

LET OP:
De zorg die wij leveren valt volledig onder uw eigen risico. Het bedrag van het eigen risico is afhankelijk van uw eigen polis en bedraagt minimaal €385,-. Dit betekent dus dat u zelf de eerste €385,- aan zorgkosten betaalt.

vergoed-vanuit-de-basisverzekering

VERGOED VANUIT
DE BASISVERZEKERING

Wij declareren uw behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. Op de zorgnota van uw verzekeraar kunt u precies zien welke zorg in rekening is gebracht. Neem bij eventuele vragen contact met ons op of vraag uw zorgverzekeraar.

KOSTEN NIET
GECONTRACTEERDE ZORG

MCV heeft met bijna alle zorgverzekeraars een contract. Toch kan het zijn dat de factuur niet rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar gestuurd kan worden, bijvoorbeeld omdat u in het buitenland bent verzekerd. Hieronder vindt u een indicatie van de kosten van onze zorg per kalenderjaar.

Niet-gecontracteerde-zorg