Vacature Medisch secretaresse

Voor onze kliniek in Lelystad zoeken wij een gedreven, empathische en flexibele medisch secretaresse. Een 7 maanden contract voor minimaal 24 uur per week met de intentie om, bij ongewijzigde organisatorische omstandigheden, deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Houd jij van een kleinschalige werkomgeving, ben je enthousiast en communicatief vaardig en sta je sterk in je schoenen? Dan is dit jouw baan!

Wie zijn wij?

Kroon Kliniek is een sterk groeiend, zelfstandig behandelcentrum voor maag, darm- en leverziekten. Wij bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Daarnaast voeren wij ook bevolkingsonderzoek uit naar darmkanker. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Kroon Kliniek is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. Wij zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen.

Wie ben jij?

Als medisch secretaresse zorg je ervoor dat de wachttijd voor een behandeling minimaal is. Belangrijk hierbij is om de balans te vinden tussen de wens van de patiënt en een efficiënte planning.

Je gaat diverse administratieve werkzaamheden uitvoeren en je bent verantwoordelijk voor de planning, correspondentie en triage (telefonie).

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur per week voor de duur van 7 maanden, met de intentie om deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Een gemoedelijke werkomgeving met fijne collega’s en goede arbeidsvoorwaarden, conform de CAO ZKN. De functie is ingedeeld in schaal 35 (€ 2.302,- tot € 3.423,-). Dat betekent ook:

 • 20 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);
 • 9 PLB-dagen (o.b.v. 40 uur);
 • reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer;
 • vakantietoeslag van 8,00 %;
 • eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • goed pensioen via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Wat vragen wij?

 • Je hebt de opleiding medisch secretaresse (MBO 4) afgerond;
 • Je hebt minimaal een jaar werkervaring als medisch secretaresse;
 • Je bezit logistiek inzicht en bent oplossingsgericht;
 • Je bent stressbestendig en kunt soepel inspelen op onverwachte situaties;
 • Je bent flexibel en oproepbaar bij ziekte van je collega’s;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede beheersing van de Engelse taal is een pré.

Is dit jouw baan?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Je kunt deze richten aan onze operationeel manager, Kirstin de Bruijn, via Kirstin.Bruijn@kroonkliniekmdl.nl.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Kirstin de Bruijn  op 088 – 538 0320.

Een (halve) dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van Kroon Kliniek is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Dit doen wij nadat het eerste gesprek heeft plaatsgevonden en je geselecteerd bent.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Of kom je liever eerst kennismaken?

Wil je liever eerst de sfeer bij Kroon Kliniek komen proeven? Of heb je nog een paar vragen? Dat is geen probleem! Kom kennis met ons maken en stel al je vragen voordat je officieel solliciteert. Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk.