Vacature internist-allergoloog-immunoloog

Organisatie

MCV Nederland is een zelfstandig behandelcentrum dat zorg biedt aan patiënten met allergieën en/of maag-, darm- of leveraandoening. Naast de kwaliteit van zorg staan bejegening en gastvrijheid hoog in het vaandel. Alle werknemers van MCV Nederland dragen bij aan de ontwikkeling van de organisatie.

Profiel
Onze toekomstige collega is een gedreven internist-allergoloog/ internist-allergoloog-immunoloog met een affiniteit voor de allergologie in de brede zin en die in het bezit is van een teamgeest, stressbestendigheid en geïnteresseerd is in het innoveren in de zorg. Goede communicatieve vaardigheden in de omgang met patiënten en medewerkers is een vereiste.

Werktijden

Openingstijden van MCV Nederland zijn flexibel van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur Een minimale betrekking van 0.2 fte wordt verwacht.

Procedure
Toetreding tot MCV geschiedt volgens een sollicitatieprocedure waarbij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en het navragen van referenties onderdeel uitmaken van de procedure. De arbeidsvoorwaardenregeling is conform AMS-voorwaarden en op basis van een overeenkomst van opdracht (ZZP).