OVER ONS

In ons centrum werkt het betrokken en specialistisch team samen om u de beste zorg te kunnen bieden. Op twee locaties in Nederland kunt u bij ons terecht voor poliklinische zorg en endoscopisch onderzoek. In alle gevallen staat persoonlijke aandacht voorop en zorgen we voor korte lijnen met u en uw (huis)arts.

KORTE
WACHTTIJDEN

Na uw doorverwijzing nemen we binnen 24 uur contact met u op, om een afspraak op korte termijn in te plannen. Dat doen we door ruime openingstijden en flexibele inzetbaarheid van het personeel.

VERGOED VANUIT DE
BASISVERZEKERING

Wij hebben contracten met bijna alle zorgverzekeraars dus u kan na verwijzing door een (huis)arts gebruik maken van onze medisch-specialistische zorg. Gewoon vergoed vanuit de basisverzekering.

KWALITEIT VAN
ZORG

Hoge kwaliteit van zorg is bij ons topprioriteit. Op verschillende kwaliteitsinspecties scoren we elk jaar weer boven gemiddeld hoog. En daarbij zijn we trots op het officiële keurmerk voor Zelfstandige Klinieken. Lees meer.

PATIENTGERICHTE
AANPAK

Bij MCV staat de patiënt centraal. In alle gevallen zorgen we voor snelle en efficiënte communicatie over onderzoek en behandeling met u en uw huisarts.

ONS TEAM