MijnMCV

Bent u patiënt van MCV? Dan kunt u toegang krijgen tot ons patiëntenportaal MijnMCV. Via het patiëntenportaal kunt u online informatie uit uw medisch dossier inzien, afspraken bekijken en een herhaalrecept voor medicijnen aanvragen.

Hoe werkt MijnMCV

U dient zicht eerst te registreren. Dit doet u door onderstaand contactformulier in te vullen. Hier is een handleiding voor dit proces beschikbaar,

Nadat u succesvol bent geregistreerd kunt u gebruik maken van MijnMCV door op onderstaande link te klikken. Hier vindt u een handleiding hoe MijnMCV werkt en welke functionaliteiten het biedt.

  Veelgestelde vragen

  Wij hebben de meest gestelde vragen over MijnMCV voor u verzameld.

  Hoe kan ik inloggen op MijnMCV?

  Om gebruik te maken van MijnMCV dient u zich eerst te registreren. Op onze website www.mcvnederland.nl/mijn-mcv kunt u vinden hoe dit werkt. Na registratie kunt u zich via de link https://mijn.mcvnederland.nl:6767 aanmelden op MijnMCV met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Deze link is ook op de website van MCV (www.mcvnederland.nl/mijnmcv) te vinden. Voor de beveiliging van uw medische en persoonlijke gegevens wordt er een verificatiecode gevraagd die is verzonden naar uw mobiele telefoon.

  Kan ik mijn gegevens wijzigen via MijnMCV?

  U kunt uw eigen contactgegevens niet wijzigen via MijnMCV. Wel kunt u een wijzigingsverzoek indienen dat door het secretariaat van MCV Nederland in behandeling wordt genomen.

  Kan ik een afspraak maken, afzeggen of verzetten via MijnMCV?

  Op dit moment is het nog niet mogelijk om afspraken te wijzigen via MijnMCV. In de toekomst willen we deze optie aanbieden.

  Ik heb problemen met inloggen.

  De meest voorkomende problemen zijn:

  • U bent nog niet geregistreerd als gebruiker van MijnMCV.
  • Mogelijk voldoet uw browser en/of besturingssysteem niet aan de eisen. Het kan zijn dat u uw computer of uw browser moet upgraden. U kunt ook proberen een andere browser te gebruiken.
  • Wellicht is het nodig de ‘cookies’ in uw browsegeschiedenis te wissen.

  Ondersteunt MijnMCV alle browsers?

  MijnMCV werkt goed op de laatste versies van

  • Internet Explorer;
  • Microsoft Edge;
  • Mozilla Firefox;
  • Google Chrome;
  • Apple Safari;
  • Android Browser.

  Voor wie is MijnMCV?

  Bent u in MCV Nederland geweest voor een poliklinisch bezoek of behandeling, dan hebt u toegang tot MijnMCV. U dient u zich wel eerst te registreren.

  Kan ik MijnMCV uitzetten?

  Wanneer u MijnMCV niet wilt gebruiken, kunt u het secretariaat van MCV Nederland verzoeken dit uit te zetten. U kunt dit niet zelf doen.

  Staat uw vraag er niet tussen?

  Mail uw vraag naar de helpdesk mijnmcv@mcvnederland.nl. Vergeet niet in uw e-mail te vermelden:

  • Uw naam en geboortedatum;
  • Wat is het probleem, en wanneer deed het zich voor;
  • Voeg indien mogelijk een schermafbeelding of tekst van de foutmelding toe.

  Algemene voorwaarden MijnMCV

  In de algemene voorwaarden van MijnMCV staan de regels en voorwaarden die MCV Nederland standaard hanteert bij het aangaan van een overeenkomst. Bekijk deze algemene voorwaarden hieronder.