Vacature Desinfectiemedewerker (reinigen van endoscopen)

Voor onze nieuwe kliniek in Lelystad zoeken wij een gedreven, patiëntgerichte en flexibele desinfectiemedewerker. Een jaarcontract voor minimaal 24 uur per week met de intentie om, bij ongewijzigde organisatorische omstandigheden, deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Naast de reiniging ben je ook verantwoordelijk dat de vuile en de schone ruimte op de scopie afdeling en de voorraadkasten van de steriele medische hulpmiddelen aan alle organisatie en hygiëne eisen voldoen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van alle materialen en de juiste wijze van opslag. Hierbij hou je rekeningen met steriele- en onsteriele opslag.

Tot slot houd je je bezig met de administratieve verwerking van de gereinigde scopen en enige huishoudelijke werkzaamheden

Wie zijn wij?

Kroon Kliniek is een sterk groeiend, zelfstandig behandelcentrum voor maag, darm- en leverziekten. Wij bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Daarnaast voeren wij ook bevolkingsonderzoek uit naar darmkanker. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Kroon Kliniek is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. Wij zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen.

Wie ben jij?

Jij bent een pietje precies met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je begrijpt wat de gevolgen kunnen zijn als je je werk niet nauwkeurig uitvoert. Hygiëne gaat boven alles in jouw werk! Als desinfectiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het hele reinigingsproces rond alle flexibele scopen. Afhankelijk van de drukte op de endoscopiekamer kan het af en toe behoorlijk hectisch zijn. Je houdt je hoofd koel en werkt doelgericht volgens de vaste protocollen. Je werkt graag in een team en kunt er tegen om te werken in een ruimte waar jij en je collega’s dicht op elkaar staan. Door goed en duidelijk te communiceren met een gezonde dosis humor en enthousiasme draag jij bij aan een prettige werksfeer. Je bent een echte aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt en pas stopt als het werk klaar is. Je vindt het leuk om actief mee te denken met de veranderingen en vernieuwingen binnen onze afdeling.

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur per week voor de duur van 12 maanden, met de intentie om deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Een gemoedelijke werkomgeving met fijne collega’s en goede arbeidsvoorwaarden, conform de CAO ZKN. De functie is ingedeeld in schaal 35 (€ 2.198,- tot € 3.268,- o.b.v. 40 uur). Dat betekent ook:

 • 20 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);
 • 9 PLB-dagen (o.b.v. 40 uur);
 • reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer;
 • vakantietoeslag van 8,00 %;
 • eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • goed pensioen via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Wat vragen wij?

 • Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond.
 • Je hebt de opleiding MSMH afgerond of een soortgelijke opleiding.
 • Je bent bereid een SFERD certificaat te halen (of in bezit).
 • Je hebt minimaal een jaar werkervaring in reiniging en desinfectie van scopen.
 • Kennis van logistieke processen in een ziekenhuis of ZBC.
 • Je bent stressbestendig en kunt soepel inspelen op onverwachte situaties;
 • Flexibel, integer en zelfstandig
 • Je hebt gevoel voor techniek en affiniteit met de zorgbranche. 

Is dit jouw baan?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Je kunt deze richten aan onze manager, Mahmoud Al Sayed, via Mahmoud.Sayed@kroonkliniekmdl.nl.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen via 088 – 538 0320.

 

Een (halve) dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van Kroon Kliniek is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Dit doen wij nadat het eerste gesprek heeft plaatsgevonden en je geselecteerd bent.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Of kom je liever eerst kennismaken?

Wil je liever eerst de sfeer bij Kroon Kliniek komen proeven? Of heb je nog een paar vragen? Dat is geen probleem! Kom kennis met ons maken en stel al je vragen voordat je officieel solliciteert. Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk.