Kroon Kliniek behaalt ZKN-keurmerk

Vorige week heeft de Kroon Kliniek het ZKN-keurmerkbord ontvangen samen met een bos bloemen. De Kroon Kliniek is sinds 1 oktober 2020 ZKN-lid nadat zij de initiële audit op 2 en 9 september met vlag en wimpel gehaald hebben. Precies een jaar nadat de kliniek de deuren opende.

Wilma van den Berg, projectleider, en Mahmoud Al Sayed, financieel manager, geven aan dat zij ongelofelijk trots zijn op deze prestatie die alleen tot stand heeft kunnen komen door de enorme inzet van alle medewerkers van de kliniek. Een stapje extra zetten is volgens één van de verpleegkundigen niet meer dan vanzelfsprekend: “Dat is iets wat je voor je familie doet, en de Kroon Kliniek voelt voor mij als familie”. Het starten van een nieuwe kliniek brengt de nodige uitdagingen met zich mee en vlak daarna de coronatijd in gaan betekende nog eens extra uitdagingen. “Waar we vooral trots op zijn, is dat wij een unieke samenwerking hebben met het St. Jansdal ziekenhuis om de patiënten van het ziekenhuis in onze kliniek te mogen onderzoeken, een teken van groot vertrouwen in de kwaliteit van zorg die wij leveren”.

Leave a reply