Nieuwe kliniek voor maag-, darm- en leverziekten in Lelystad geopend

Met ingang van 14 oktober 2019 heeft Kroon Kliniek Lelystad haar kliniek aan het Stadhuisplein 74 geopend. De vestiging is gelegen in het hart van het centrum tegenover het gemeentehuis.

Kroon Kliniek is door het Ministerie van VWS erkend als zelfstandig behandelcentrum en zal samenwerken met de regionale ziekenhuizen. Patiënten zijn dus altijd verzekerd van de juiste zorg.

Ons gebouw is de afgelopen maanden compleet verbouwd tot een medische kliniek. Op de begane grond is in de linkervleugel een polikliniek met spreekkamers gehuisvest en in de rechtervleugel hebben de behandelruimten een schitterende plek gekregen. De behandelruimten zijn van moderne apparatuur voorzien en er wordt volgens de nieuwste kwaliteitsrichtlijnen gewerkt. Kroon Kliniek is geweldig trots dat het gebouw nu een ruime, gastvrije en frisse aanblik heeft.

Kroon Kliniek biedt patiënten uit de regio nu dicht bij huis de mogelijkheid tot behandeling van maag-, darm- of leverklachten die onder de vergoedingen van de zorgverzekering vallen. Kijk op onze website www.kroonkliniekmdl.nl voor alle behandelingen. Voor deze verzekerde zorg is altijd een verwijzing van een huisarts of behandelend arts noodzakelijk. Voorts zal Kroon Kliniek een geaccrediteerd centrum zijn voor het bevolkingsonderzoek naar darmkanker.

Kroon Kliniek kenmerkt zich door het werken met een klein maar gespecialiseerd team en met de ervaren MDL-artsen en een internist. Bij Kroon Kliniek wordt er persoonlijke aandacht en service geboden en uiteraard tijd genomen voor elke patiënt.

Ons meest belangrijke kenmerk is dat wij geen wachttijden kennen.  Elke patiënt kan dus direct terecht voor een afspraak.

Onze kernwaarden waar wij als kliniek voor staan en op basis waarvan onze zorg wordt aangeboden zijn gedreven, vakbekwaam, resultaatgericht, empathisch en transparant. Hier kunt u ons aan houden.

Leave a reply